Specifiek voor sportvelden kweken wij graszoden van speciaal geselecteerde mengsels van graszaden. In samenwerking met onze leveranciers werken wij aan een grasmat die over alle eigenschappen beschikt, om uit te groeien tot een sportveld van topkwaliteit.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen deze markt hebben wij een brede klantenkring opgebouwd binnen van de wereld van zowel professionele, als amateurclubs in Nederland, België en topclubs in heel Europa.

Het gehele proces van graszaadje tot stadiongrasmat houden wij in eigen hand. Naast het produceren van de graszoden kunnen wij ook de gehele aanleg van u uit handen nemen, van verwijderen van de oude grasmat tot het opleveren van een compleet nieuwe veld. Hierdoor kunnen wij in elke stap de hoogste kwaliteit garanderen en daar plukt u als klant de vruchten van.

Vervangen van doelgebieden / verzwakte plekken.

Doordat doelgebieden vaak zeer intensief bespeeld worden, kiezen zowel professionele en amateurclubs voor het vervangen van graszoden in doelgebieden van trainings- en wedstrijdvelden. De oude graszoden worden door ons machinaal verwijderd en indien gewenst afgevoerd.
Er wordt hierbij rekening gehouden met de dikte van de nieuw te leggen graszoden, zodat deze perfect aansluiten op het bestaande veld. Er kan gekozen worden voor dunne zoden (2 tot 2,5 cm dikte), maar vaak wordt gekozen voor direct bespeelbare graszoden van 4 cm dikte.
De te leggen graszoden worden geleverd op Big Rolls van 1,20 meter breed en variabele lengte tot 15 meter. Het grote voordeel van deze rollen is dat het aantal naden tot een minimum wordt beperkt en het na de aanleg direct speelklaar is.

Uiteraard is deze methode niet alleen geschikt voor het vervangen van doelgebieden, maar kan ook op andere delen van het sportveld worden toegepast.
Door onze specifieke werkwijze hoeft er niet met groot materieel over het veld worden gereden, waardoor er geen schade wordt aangebracht op de rest van het sportveld.

Vervangen van kleine beschadigingen / kleine reparaties.

Met name in de winterperiode, maar ook daarbuiten, kan het voorkomen dat er speelschade of andere beschadigingen aan een sportveld ontstaat. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er kuilen ontstaan of dat er reparaties gedaan moeten worden in de ondergrond. Deze kleine beschadigingen beïnvloeden de bespeelbaarheid van het sportveld en daarnaast oogt het niet goed.
Deze beschadigingen aan het speelveld zijn te repareren met onze sportzoden met een dikte van 4cm. De beschadigde delen worden verwijderd, oneffenheden worden opgevuld en er worden nieuwe graszoden geplaatst. Ook deze zijn direct speelklaar. Deze vorm van reparaties wordt structureel toegepast in de stadions van onder meer AA Gent en de Amsterdam ArenA, maar ook amateurclubs kiezen regelmatig voor kleine reparaties.

Next Previous Referenties

 • Hoofdveld ADO Den Haag in opdracht van Heijmans groen.
 • Ricoh Arena
 • Renovatie trainingsveld Club-Brugge
 • Renovaties op het veld van KAA Gent
 • Aanleg Jan Breydelstadion Club Brugge, België
 • Kyocera stadion
  Aanleg Kyocera stadion, Den Haag
 • Sportvelden gras
  Aanleg stadion Zulte Waregem, België
 • Aanleg Türk Telekom Arena, Galatasaray, Turkije
 • Vervangen doelgebieden en reparaties rond beregening Standard Luik, België
 • Vervangen doelgebieden en reparaties vuurwerkschade, Racing Charleroi, België
 • Vervangen doelgebieden FC Rodange, Luxemburg
 • Aanleg Real Madrid
 • Aanleg Roeselaere