Graszoden afhaaladres: Westelaarsestraat 8, Heerle, 4726TE

Westelaarsestraat 8, Heerle, 4726TE

Als u klant wilt worden van Uniek Graszoden, neemt u dan gerust even contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij maken graag een afspraak met u voor de eerste levering. Bij de eerste levering ontvangt u van ons uitleg of ons bestel en afhaalsysteem. Deze levering betaalt u doorgaans contant en overhandigt ons uw contactgegevens en kamer van koophandel. In het vervolg kunt u eenvoudig bestellen en ontvangt u de factuur achteraf.

Onze graszoden zijn van hoge kwaliteit, gemiddeld 12 tot 18 maanden oud, dus altijd een mooi volle grasmat. Wij produceren de graszoden zonder netting, met uitzondering van de Big Slabs. De graszoden zijn altijd donkergroen en vrij van onkruiden.

De graszoden zijn verkrijgbaar in verschillende producten, afhankelijk van de aard van uw project:

img_0129

Standaard grasrollen, 40 x 250 cm, geschikt voor elk klein tot middelgroot project
Big Rolls, 60 of 120 cm breed, maximaal 25 meter lang, 2 tot maximaal 4 cm dik. Deze kunnen worden toegepast op grote projecten en sportvelden. Deze worden machinaal gelegd met speciale legmachine
Big Slabs, 80cm breed, maximaal 50 meter lang (met netting). Toepasbaar op middelgrote tot grote projecten. Deze worden gelegd met speciale slabkruiwagen of gemotoriseerd op grote projecten.
Alle benodigdheden kunnen worden verzorgd in bruikleen Blokzoden, 40 x 60 cm en 4 tot 6 cm dik. Blokzoden worden onder andere toegepast op taluds, wegen- en dijkenbouw en de aanleg van vijvers
Om u als tuinaannemer zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteren wij korte levertijden. U kunt ervoor kiezen om de graszoden bij ons af te halen op onze afhaallocatie in Heerle of de levering te laten bezorgen op een door u gewenste locatie tegen een scherp bezorgtarief.

60+ hectaren eigen land

Naast het leveren van graszoden, kunt u bij ons ook terecht voor:

Diverse meststoffen, potgrond en bemeste tuinaarde, direct uit voorraad leverbaar
Diverse soorten kunstgras inclusief toebehoren, direct uit voorraad leverbaar
Kant & Klaar Hagen, diverse soorten en afmetingen

Wij hopen uw interesse te hebben gewekt en hopen dat wij u mogen toevoegen aan onze klantenkring. Bij vragen staan wij u graag te woord, wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.