Graszoden afhaaladres: Westelaarsestraat 8, Heerle, 4726TE

Westelaarsestraat 8, Heerle, 4726TE

20 dec t/m 14 januari gesloten

Uniekgraszoden heeft speciale graszoden voor Golfbanen

Niets anders dan de beste kwaliteit

Voor de renovatie en nieuw aan te leggen graszoden op de golfbaan.

Wij hebben een speciaal geselecteerd mengels van graszaden, specifiek voor het aanleggen van onder meer fairways, bunkers en tees.

De graszaden worden met grote zorg opgekweekt tot sterke, gezonde en onkruidvrije graszoden, die zeker niet misstaan bij het renoveren of uitbreiden van de golfbaan.

Jarenlang:
Al vele jaren werken wij samen met gerenommeerde golfbanen in Nederland en België, die jaarlijks gebruik maken van onze producten en diensten.

Zo kunnen wij de graszoden naar wens bij u afleveren op een afgesproken tijdstip, maar wij kunnen ook de aanleg van graszoden verzorgen voor u.

 

U heeft bij ons de keuze in welke productvorm de graszoden aangeleverd worden.

Van de standaardrollen van 1m2, waarmee eenvoudig en handmatig kleine oppervlaktes kunnen worden gelegd, tot onze Big Rolls waarmee een direct bespeelbaar oppervlak kan worden gecreëerd met zo min mogelijk naden.

Hieronder een overzicht van onze producten:

Standaard grasrollen, 40 x 250 cm, geschikt voor elk klein tot middelgroot project.

Big Rolls, 60 of 120 cm breed, maximaal 25 meter lang, 2 tot maximaal 4 cm dik. Deze kunnen worden toegepast op grote oppervlaktes als fairways en tees. Deze worden machinaal gelegd met speciale legmachine.

Big Slabs, 80cm breed, maximaal 50 meter lang (met netting). Toepasbaar op middelgrote tot grote projecten. Deze worden gelegd met speciale slabkruiwagen of gemotoriseerd op grote projecten.

Blokzoden, 40 x 60 cm en 4 tot 6 cm dik. Blokzoden worden onder andere toegepast op taluds en de aanleg van bunkers.Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze graszoden voor golfbanen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.