Voor onze particulieren klanten

Hebben wij drie producten in ons assortiment, namelijk het recreatiegazon, siergazon en Uniek Speciaal gras.

Het recreatiegazon is uitermate geschikt voor intensieve betreding met bijvoorbeeld spelende kinderen en huisdieren. Deze graszoden zijn sterk, donkergroen en kunnen tegen een stootje. 

Het ‘uniek speciaal’ gazon is speciaal geselecteerd uit de beste zaden. Deze graszoden voldoen aan strenge eisen, die gesteld worden aan sportvelden in binnen- en buitenland. Wilt u de beste kwaliteit graszoden in uw tuin, dezelfde graszoden als bijvoorbeeld in de Amsterdam ArenA en vele andere stadions in Europa? Kies dan voor deze graszoden!

Onze graszoden

Onze graszoden worden geleverd op rollen van 1m2 (250 x 40 cm). Deze rollen wegen gemiddeld rond de 12-15 kg per stuk, afhankelijk van de weersomstandigheden. In een gemiddelde personenauto kan maximaal 20 m2 graszoden vervoerd worden.

Naast onze graszoden verkopen wij u diverse toebehoren en overige tuinproducten als potgrond en bemeste tuinaarde, zwarte grond, kunstgras en een assortiment aan meststoffen. U vindt deze producten terug in onze webshop.

+ Tuin ontwerpen
% Tevreden klanten
m2 Teeltoppervlakte
+ Gras Specialisten

Wij bieden naast het leveren van graszoden, de volgende producten aan:

 

mos weg
Pokon 12+10+18
potgrond
Tuinaarde
graszaadspecial
zwarte-grond
1988

Bedrijf opgericht

Uniek graszoden kwekerij is een familiebedrijf dat in 1988 gestart is met het kweken van graszoden.
In Etten-Leur werd op een stuk akker van circa 1 hectare graszoden gekweekt, waarbij alle handelingen nog handmatig werden uitgevoerd.
In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een professionele en moderne graszodenkwekerij met een teeltoppervlakte van zo’n 45 hectare (450.000 m2).

Complete

Tuinaanleg en onderhoud

Op onze akkers worden graszoden gekweekt voor diverse afnemers zoals hoveniers, tuincentra, particulieren, voetbalstadions, golfbanen en groot groenprojecten en daarnaast natuurlijk ook de particulieren.
Met diverse mengsels van verschillende grassoorten wordt voor elke afnemer de perfecte grasmat gekweekt.

Naast het kweken van graszoden hebben wij ons gespecialiseerd in de volgende diensten, dit om onze klanten op een breed vlak van dienst te kunnen zijn :

* Complete tuinaanleg en onderhoud
Het professionele team van hoveniers draagt zorg voor de aanleg en het onderhoud van complete tuinen. Van ontwerp tot de complete afwerking

* Sierbestrating.

* Aanleg en verkoop van kunstgras.

* Automatische beregening

* Robotmaaiers

Visie

en doelstelling

Uniekgraszoden streeft naar het leveren van een zo hoog mogelijk kwaliteit graszoden en heeft op basis hiervan bij een groot aantal bestaande klanten een voorkeurspositie ten opzichte van de concurrentie.

De ambities van het bedrijf zijn groot. Het bedrijf groeit jaarlijks en de ambitie is dan ook om deze groei in de toekomst voort te zetten door continue te innoveren en te verbeteren. Door te investeren in onder meer nieuwe soorten grasmengsels en het ontwikkelen van zodenlegmachines kunnen wij een hoge klant tevredenheid realiseren.

Wilt u de aanleg van graszoden graag uitbesteden natuurlijk is dit ook mogelijk u ontvangt van ons direct een offerte aan huis. “Direct contact opnemen“

Graszoden ook wel grasmatten genoemd.
Wilt u een mooi gazon of grasveldje dat gemakkelijk en snel is in onderhoud en aanleg?

Een grasmat is natuurlijk niet voor niets zo opvallend populair.
Wie een fraai grasveld of gazon wil, hoeft niet meer veel tijd kwijt te zijn met inzaaien en dergelijke.

Door grasmatten leggen is het beoogde resultaat vele malen sneller en makkelijker te bereiken.
Grasmatten leggen van Uniekgraszoden bezorgt u jarenlang tuinplezier.
Dit onder meer doordat Uniek alleen gebruik maakt van speciaal geselecteerde zaden en de grasmatten op een deskundige en zorgvuldige wijze onderhoudt.
Wij leveren grasmatten van de allerbeste kwaliteit.
Op onze internetsite vindt u veel handige informatie over de aanleg en onderhoud van onze grasmatten.

Professioneel bemestingsadvies aan de hand van een bodemonderzoek.

Wanneer is een bodemonderzoek nodig? Voordat we graszoden leggen:
Om er zeker van te zijn dat uw grond uit de juiste componenten bestaat en niet te hoge of te lage waarden van mineralen heeft, is het handig om een bodemonderzoek te laten doen.
Uniekgraszoden kan voor u een bodemonderzoek doen.