Hemelvaart en tweede pinksterdag gesloten

Wij zijn met hemelvaart en tweede pinksterdag gesloten op deze dagen zijn wij niet bereikbaar en kunt u niet telefonisch bestellen. U kunt natuurlijk wel via onze webshop https://allroundgras.nl graszoden bestellen.

Tuinen in Bergen op Zoom

Deze tuinen in Bergen op Zoom en Heerle zijn voorzien van een nieuw gazon. Het oude gras eruit en direct en gloednieuw strak gazon erin.

Dijk in Klundert

Deze dijk in Klundert is ook weer voorzien van een nieuwe grasmat. Met behulp van onze big rolls kunnen zelfs steile hellingen voorzien worden van gras, zonder dat het gaat verschuiven!

Tuin in Hoeven is voorzien van het kunstgras

Ook deze tuin in Hoeven is voorzien van het kunstgras van Uniek Graszoden. De voordelen van het kunstgras van Uniek Graszoden:OnderhoudsvriendelijkNatuurlijke uitstralingKind- en diervriendelijkDuurzaamAltijd groen grasWeersbestendigKostenbesparend100% lood- en cadmiumvrijSoft touchHoge UV-stabiliteit en slijtvastNederlands fabricaat Ook interesse in kunstgras? Kom gerust een kijkje nemen in onze showtuin en/of informeer naar de mogelijkheden.

Tuin in Barendrecht

Deze tuin in Barendrecht heeft een complete opknapbeurt gehad. Oude graszoden zijn verwijderd, een automatische beregening is geïnstalleerd, nieuwe graszoden zijn geplaatst en een robotmaaier zorgt ervoor dat het gazon altijd netjes gemaaid is.